Verksamhet 2021

 

Äntligen är sommaren här och en del av restriktionerna börjar släppa. Det dags för oss att planera gemensamma evenemang. 

Together@Karuby 29.6 kl. 17-19

Samvaro för hela familjen. Vi träffas på sportplanen för att umgås och röra på oss tillsammans. På planen spelas fyra mål, för de yngre ordnas en hinderbana på skolgården. Föreningen bjuder på grillkorv & saft. 

 

Talko@Runhälla 26.8 kl. 17-20 

Vad kunde vara ett bättre sätt att lära känna nya bybor? Än en gång står grillen varm och kaffet är kokat i väntan på de glada talkokrafterna. Alla välkomnas med.  

Fotboll för föräldrar & barn hösten 2021

Närmare information om tidpunkt i augusti. 

Young2021@Runhälla 17.9 kl. 18-

Vad önskar du som ungdom dig av föreningslivet i vår by? Kom med på en planeringskväll till Runhälla. Vi bjuder på snacks & utrymme, du bjuder på idéerna. 

Karuby@Runhälla 25.9

Vi önskar ordna en gemensam minnespromenad i en nästan 120 år lång skolhistoria i byn. Vi träffas i föreningshuset för att tillsammans minnas vår skola i byn. Har du föremål/bilder/minnen från egen skoltid i Karuby som du önskar dela med dig av? Vi lånar gärna namnförsedda minnesföremål till tillställningen. Hör av dig till ksufinfo@gmail.com . Det går även bra att ta med föremålen till tillställningen.  

Julbasar@Runhälla 19.12